Top
Contact – Balanced by Helen
fade
3290
page-template-default,page,page-id-3290,mkdf-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,wellspring-ver-1.5,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Contact

Balanced by Helen / Contact

AdresKoninginneweg 93
1211 AN Hilversum
Telefoon+31-(0)35 5240680
Mobiel+31-(0)6 21264945
KvK62368257

PARKEREN, BEREIKBAARHEID EN TOEGANG GEBOUW DE KONINGIN
In gebouw `De Koningin’, bevinden zich behandelkamers, kantoorruimten en een trainingszaal. Elke ruimte heeft een eigen naam. De ruimten hebben aparte ingangen. Hieronder staat een overzicht van de ruimten en welke ingang hiervoor wordt gebruikt.
Trainingszaal-Hofzaal: ingang aan de voorkant van het gebouw, links van de ingang van nr. 97. Dit staat duidelijk aangegeven. Boven de toegangsdeur staat Gebouw De Koningin.
Kantoor Prinses: ingang aan de voorkant van het gebouw, links van de ingang van nr. 97. Dit staat duidelijk aangegeven. Boven de toegangsdeur staat Gebouw De Koningin aangegeven.
Kantoor Heerenkamer: ingang aan de voorkant van het gebouw, links van de ingang van nr. 97. Dit staat duidelijk aangegeven. Boven de toegangsdeur staat Gebouw De Koningin aangegeven.
Kantoor Prins: ingang aan de voorkant van het gebouw, links van de ingang van nr. 97. Dit staat duidelijk aangegeven. Boven de toegangsdeur staat Gebouw De Koningin aangegeven.

Kantoor Majesteit: ingang aan de (linker) zijkant van het gebouw, aan het eind van het oprijpad.

PARKEREN: Er zijn verschillende parkeermogelijkheden dichtbij het pand. Recht tegenover Station Hilversum Centraal bevindt zich parkeergarage Silverpoint (Schapenkamp 12 ). Van daaruit loop je met de bocht naar rechts en meteen linksaf de Koninginneweg op. Na ongeveer 300 meter kom je uit bij de kleine spoorbomen met links daarvan restaurant Tira Mi Su. Links hiervan bevindt zich `De Koningin’.
Rechts om de hoek bij Gebouw de Koningin bevindt zich de Schoolstraat/Langgewenst met het grote marktterrein waar ook ruim voldoende parkeerplaatsen zijn. Op woensdag en zaterdag is er markt. Dan is er een beperkt aantal parkeerplaatsen. Het is goed om hier rekening mee te houden.
Als je de kleine spoorbomen overgaat, en linksaf rijdt, is het gebied vrij parkeren. Er is altijd wel ergens een plek te vinden en je hoeft maar een paar minuten te lopen. Ook is er een klein parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden.
`Gebouw De Koningin’ is ook zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf Station Hilversum Centraal is het maar vier minuten lopen (zie kaart).